بیشتر اوقات خانم ها درگیر سؤالاتی هستند ، این که چرا خیلی اوقات بدون وجود هیچ نوع مشکل خاصی با همسرشان اختلاف نظر دارند یا جرو بحث غیر ضروری می کنند و یا این که مثلا چرا مردها نمیتوانند آن طور که باید احساسات آنها را درک کنند، چرا بیخودی عصبانی میشوند و عکسالعملهایی غیر قابل پیشبینی نشان میدهند؟
خانم ها باید بدانند که درک مردها و داشتن تعامل بهتر با آنهازیاد مشکل نیست، فقط کافی است ویژگیهای احساسی آنها را بشناسند . اکثر خانم ها فکر می کنند مردها موجودات پیچیدهای هستند اما اشتباه نکنند شما به راحتی میتوانید مردتان را پیشبینی کنید چون او خیلی سادهتر از آن است که تصور میکنید.
همه ی خانمها دلشان میخواهد قلب شوهرشان را کاملا تسخیر کنند و از او حرفهای حقشناسانه و محبتآمیز بشنوند، اما اغلب آنها گاه و بیگاه دچار امواج خشم، بیاحساسی، بیحوصلگی و کمتوجهی شوهرانشان میشوند. روانشناسان و مشاوران خانواده اعتقاد دارند که آقایان، پیامهاى دیدارى را دریافت مىکنند و خانمها پیامهاى شنیدارى را دوست دارند.
خانم ها به راحتی می توانند با کسب اطلاعات لازم از خصوصیات و روحیات همسر خود و با عمل و رفتار به موقع و متناسب با روانشناسی و خلقیات او می توانند شوهر خود را تسلیم خود نمایند تا به او عشق بورزد. جمع این کارها مشکل نیست . بعضی از خانم ها تمام زحمت و کوشش خود را صرف بچه ها و نگه داری از آنان و پخت و پز می کنند و هیچ فرصت و وقتی برای شوهرشان اختصاص نمی دهند بنابراین روحیهء شوهر و علاقه او نسبت به زندگی و همسر سست و ضعیف می شود.........
افراد منفی گرا عموما آدمای نحسی هستند و به منفی 13 معروف اند .همبشه در اظهاراتشان شکست و ناکامی موج می زند و شخصیت لی لی پوتی دارند و "می دونند که هرگز موفق نمی شوند" ویا نمی شوید . از شکست دیگران لذت می برند و نمی دانند که باید از خود شان شاکی باشند یا دیگران، وقتی از خودشان شاکی اند که نمی تواند با دیگران ارتباط برقرار کند و یا رابطه صمیمی داشته باشد . در از دست داده دوست یا دوستان مهارت کامل دارد ، ولی فورا اسم "دوست" روی همه می گذارد و به قولی زود پسرخاله می شود ، آن هم بدون درک درست از طرف مقابل و یا ایجاد صمیمیت پایدار ، خیلی ساده و آسان دوست می شوند و به راحتی هم قطع دوستی می کنند و به هنگام اشتباه و یا خیانت به دوستان ، به جای عذرخواهی و جبران ، می گویند؛ جنبه نداری ! یا این که، می خواستم امتحانت کنم .
وقتی به شخص خاصی در هر کجا که باشد فکر می کنیم ، بلافاصله انری هایمان به سمت او حرکت می کند وبا سرعت تمام به او می رسد، حتی بدون سپری شدن زمان.، یعنی این که وقتی ما به چیزی یا شخصی فکرمی کنیم، انری ما پیش او حاضر است. در آموره های دینی ، انرژی ، همان « نیت » است که می تواند خیرو شر باشد . در اسلام «نیت خیر » حتی بدون انجام دادن فعل آن توسط نیت کننده ، چندصد مرتبه پاداش انجام عمل خیر دارد .
اگر ما حالمان خوب باشد، اگر آرام باشیم، اگر داریم مهرورزی می کنیم، اگر داریم لطفی می کنیم، اگر داریم دعا می خوانیم انری ما «مثبت» است و یا اگر حالمان بد باشد،داریم غر می زنیم، داریم بد و بی راه می گوییم، عصبانی هستیم، استرس داریم،نگران هستیم و یا اضطراب داریم، بدانیم که انری ما« منفی» است. با آن که انری اجسام خنثی است ولی انری ما می تواند انری اجسام را هم مثبت و منفی بکند......... ادامه مطلب
اعتماد به نفس مجموعهای از باورها و احساساتی است که هر فرد نسبت به خودش دارد؛ یعنی «فهم خود».مقوله اعتماد به نفس از نخستین سالهای زندگی هر فرد شروع میشود. وقتی که یک کودک نوپا تازه شروع به راه رفتن میکند، بارها و بارها به زمین میخورد؛ ولی هرگز دست از تلاش برنمیدارد تا نهایتاً موفق به راه رفتن میشود و به همین ترتیب اولین دیدگاهش راجع به تواناییهایش شکل میگیرد. اعتماد به نفس را میتوان ترکیبی از احساس توانایی و احساس دوست داشته شدن نیز تعریف کرد. .......... ادامه مطلب
روانشناس اجتماعی خودکشی
با رشد فکری و خردمندانه نو شدن رفتارها و توسعه بینش های علمی ، بشر به این پدیده ناخوشایند اجتماعی به دیده انتقادی ، بد بینانه و مو شکافانه نگریسته و در وضع قوانینی جهت زدودن آن از صحنه اجتماع ، از هیچ کوششی فرو گذار نکرده است. در جامعه ایران نیز از دیرباز پدیده خودکشی ، عاطفه و محبت جمعی را دچار خدشه کرده و داغ های زیادی بر قلب هایشان نشانده است. در فرا راه رشد و توسعه اقتصادی – اجتماعی ، هر چه بر پیچیدگی روابط و مناسبات اجتماعی افزوده شد و نیازهای جدیدی خلق می شوند و هر چه فاصله طبقات اجتماعی از هم بیشتر شده و فاصله بین وسایل و اهداف ارزشمند و به هنجار جامعه فزونی می یابد ، میزان سرخوردگی و در نهایت خودکشی ها نیز افزایش می یابد. نا بسامانی اجتماعی ، سازمانی و نابرابری اجتماعی از عمده دلایلی است که در میان علت های خودکش مطرح می شوند. جامعه ایران نیز که در همین شرایط خاصی به سر می برد. اخیرا شاهد گسترش پدیده خودکشی در شهر و روستاهای خود بوده که مواردی از آنها در ماه های گذشته به ویژه در روزنامه ها منعکس شده است و این ما را به تامل در این پدیده دردناک واداشت. برگردانی که پیش روی خوانندگان قرار دارد در واقع طرح مساله خودکشی به شمار می رود. امیدواریم بتوانیم در شماره های آتی تحلیلی از خودکشی در ایران با تکیه بر آمار و ارقام ارائه دهیم که این امر ممکن نخواهد بود جز به طریق همیاری و مساعدت و همدلی مراجع و سازمان های دارنده آمار ، چیزی که نبود آن تا کنون به عنوان ، یکی از مشکلات عمده انجام تحقیقات اجتماعی شناخته شده و معضلات اجتماعی را همچنان ، جان سخت حفظ کرده و بر شدت آن افزوده است.
طبق پژوهش سازمان جهانی بهداشت، سالیانه 170 هزار تن در هند خودکشی میکنند و خودکشی دومین علت بزرگ مرگ زنان جوان در هند است..........